Bureau

IMG_0376Baarslag constructie adviesbureau is een jong en dynamisch bureau dat eind 2014 is opgericht door Maarten Baarslag. Na het behalen van de HBO Bouwkunde heeft hij meerdere jaren als constructeur elders in de branche gewerkt. Naast het werk heeft hij de 2 jarige post-HBO opleiding “Structural Engineering” te Amsterdam gevolgd. Met de opgedane kennis en ervaring heeft hij de stap gezet om als zelfstandig ondernemer de uitdaging aan te gaan.

Vanaf 1 januari 2016 is Rick Bovenmars in dienst getreden als constructeur. Rick heeft de opleiding HBO Bouwkunde gevolgd en 3 jaar elders in de branche gewerkt. Naast het werk heeft Rick de studie tot Beton- en Staalconstructeur aan het HTI te Amsterdam gevolgd.

Vanaf 1 november 2017 is Rick Kampman in dienst getreden als constructeur. Rick heeft de opleiding HBO Bouwkunde gevolgd en 4 jaar elders in de branche gewerkt. Naast het werk heeft Rick de 2 jarige post-HBO opleiding “Structural Engineering” te Amsterdam gevolgd.

Baarslag constructie adviesbureau werkt met geavanceerde reken- en tekenprogrammatuur vanuit een klein kantoor te Lemelerveld.  Door de gezamenlijke opgedane ervaring en kennis binnen het team in combinatie met de korte lijnen creëren wij voor u een gedegen en compleet advies voor een zeer concurrerende prijs.

Interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en hopelijk kunnen wij u van dienst zijn.